gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 1
Téma: sauna svépomocí
Anonymous (host)

sauna svépomocí 12/02/2008 13:21  
Dobrý den. Potřebuji se zeptat na jednu maličkost. Když si budu chtít udělat do menší sauny ještě 1 lavičku navíc, která není ve vaší sadě, je potřeba pouze přiobjednat materiál, nebo musím počítat předem nějak se změnou ve stavbě?
Ještě otázka: v knížkách se uvádí,že odvětrání má být ven z domu. To se mi moc nechce, protože pak mi bude všechno teplo utíkat ven. Nemohl bych to vyvést alespoň třeba do garáže u domu? Děkuji předem za odpověď Zdenek Váša

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Anonymous (host)

sauna 12/02/2008 13:23  
S tím odvětráním by mě to taky zajímalo. Já bych si to raději pouštěla do koupelny, co budu mít před saunou. Aspoň bych tam měla při saunování tepleji. Taky jsem četla, že se to má vyvést ven z domu. Koutná

D.Schweizerová (host)

sauna 12/02/2008 20:34  
Vážený pane,
stačí přiobjednat materiál na další lavičku. Při stavbě nesmíte zapomenou namontovat do kostry sauny další hranol, do kterého bude přišroubován podpůrný hranol lavice. S případnými nejasnostmi Vám poradí náš šéftechnik, na nějž dostanete při koupi saunasady mobilní číslo.
z pochopitelných energetických důvodů, které jste uvedl Vy i paní Koutná, reagující na Váš příspěvek, by bylo velmi neekonomické pouštět vyhřátý vzduch z domu ven. Dříve se energetickými záležitostmi nikdo příliš nezabýval, takže odvody se jednoduše prorazily ven a bohužel tento neduh zůstal v některých publikacích dodnes. Tak jako přisávání vzduchu je z místnosti v domě, právě tak i odvod můžete vést zpět do domu. Jde pouze o to, aby byl zabezpečena dostatečná cirkulace a přívod čerstvého vzduchu.
Schweizerová

NahoruStránka: 1

Návštěvnost

TOPlist

Odkazy

Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vybíráme

Vyhledávání

Kontakty

Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek

Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.