gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 12345
Téma: Chrobáky v bazéne
mracikzNR (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Re: Chrobáky v bazéne 28/05/2011 23:46 Karma: 1
Zaujimave video,
mna tiez napadol potápnik aj ked nie siroky, tento je totizo na krovkach sfarbeny a tieto moje co mam v bazene su cierne. Mna napadol ale iny potapnik a zacinam si byt isty ze je to on jedna sa o www.fugleognatur.dk/wildaboutdenmark/gal...owLarge&ID=88875
Nasiel som o nom ze sa casto vyskytuje v bazenoch. takze myslim ze by to mohol byt tento druh a aj sa mi najviac podoba na to co mam v bazene, otazka je uz len čo s ním.

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
mracikzNR (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Re: Chrobáky v bazéne 28/05/2011 23:49 Karma: 1
v podstate, čo s ním je jasné, zachlórovanie, ide ale o to ze moja voda je velmi velmi zelezita, z toho plynie ze ak by som vodu zachloroval, tak sa mi usadi obrovske mnozstvo hnedeho "zeleza" na dne bazena, ked ho budem vysavat tak tym padom budem musiet stale filter preplachovat..ak ho budem preplachovat tak voda v bazene klesne, co znamena ze budem muset znova dopustit vodu, lenze znova dopustim vodu plnu zeleza takze cely proces sa zacne odznova.
Nevedel by ste mi poradit ako postupovat aby sa akosi zbavil toho zeleza vo vode ?

Pavel Dostál (Administrátor)
Administrátor
graph
Pohlaví: Muž Bazény, sauny Narozeniny: 01.01.1974
Re: Chrobáky v bazéne 29/05/2011 00:03 Karma: 3
Minulý týden mě napadlo u svého bazénu proplachovat vodou z nádrže nebo ze studny, protože jsem proplachoval docela hodně díky hnědé vodě a voda mi klesla o několik cm. Stačilo by jediné a to udělat přepínání před čerpadlem na nádrž, nebo jestli máte hadici, tak jen sundat a dát jinou vedoucí k nádrži.

Byla by to otázka pár set korun. (kulový ventil, tkus, nějakou tu trubku či hadici a trny).

Zveřejňujeme soukromou a komerční inzerci.
Soukromý textový inzerát zde na fóru, cena 100 Kč za příspěvek na 1 měsíc.
Komerční textový inzerát zde na fóru s odkazem, cena 200,- Kč za příspěvek na 1 měsíc.
Slevy na více měsíců, nebo více inzerátů.
Příspěvek možno zadat do jakékoliv kategorie fóra.
mracikzNR (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Re: Chrobáky v bazéne 29/05/2011 23:47 Karma: 1
velmi zaujimave dnes som to vyskušal a super pohodička vsetko bolo v poriadku, az na tu cenu hadice ktora ma pobavila ked za meter obyčajnej bazenovej hadice pytaju 5,6€ tak som to nakoniec poriesil inac ale hlavne ze poriesil a co sa tyka chrobakov tak som dnes nasiel asi 5 mladych jedincov a dospelého ziadneho Vsetky som mechanicky odstranil sietkou a bazen šokovo zachloroval filtroval a potom pridal vločkovač a znova filtroval na noc som filtraciu vypol takze uvidíme ráno čo sa udialo určite dám vedieť

mracikzNR (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Re: Chrobáky v bazéne 31/05/2011 14:47 Karma: 1
Takze po šokovom zachlorovaní, sa udialo nasledovne potapniky tam stale su, aj ked nechapem ako je to mozne samozrejme chlor zreagoval so železom, čiže voda ostala uplne uuupln hneda, tak som pridal znova stabilizator zeleza, ale nedialo sa vobec nic, neviem ci nebude rozumnejšie vodu znova vypustit a napustit. Lenže neviem čo tym docielim....Moze sa stat neco hrozne, ak vodu nebudem chlorovat ? ? pretoze pridanim Cl mi vzdy ta voda zreaguje a zhnedne.

mracikzNR (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Re:Chrobáky v bazéne 31/05/2011 14:48 Karma: 1
Tu pridávam ešte fotku

Poslední úprava: 31/05/2011 14:50 Provedl: mracikzNR.
NahoruStránka: 12345

Návštěvnost

TOPlist

Odkazy

Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vybíráme

Vyhledávání

Kontakty

Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek

Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.