gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 12345678...11
Téma: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ???
tomik (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Místo: brandysek
Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 30/08/2006 21:16 Karma: 0
Zdravím všechny čerpadláře!!!Tak se pochlubte vaší teplotou at' můžeme závidět.Já mám 17stupn'ů a je po koupání.Jen je člověk naštvaný že se o něj stará a nic z toho!! Koupání zdar. Tomik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Anonymous (host)

Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 04/10/2006 20:57  
Ja mam zapusteny bazen 20m3 a cerpadlo od mountfieldu. do minuleho tydne voda stale 30 stupnu, pak jsem odjel na dovcu a vypnul ho nyni jen 26.... 8)

tomik (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Místo: brandysek
Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 12/10/2006 21:17 Karma: 0
Jen pro zajímavost by nám mohl Ferkov doplnit jeho příslušenství!!Zastřešení,zeměpisnou polohu(Jižní Itálie atd) a podobně.Jinak těm číslům vůbec nevěřím!!!?Já už jsem mimo.Na bazen se už jen dívám. Zdravím všechny domácí bazenáře. Tomik

Anonymous (host)

Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 18/10/2006 21:26  
Ahojky Tomiku tak na upresneni bazen je od mountfieldu prumer 4.6 kruh hloubka 1.20 ( 402DL) cely zapusteny, Prikryty solarni plachtou a vyhrivany prave vyse hodnocenym tepelnym cerpadlem . Poloha Severni cechy - Teplice Dnes jsem ho teprve odstavil, ale posledni tyden mi voda klesla uz jen na 22 stupnu... JInak k provozu kdyz byla voda cerstve napustena, trvalo to cca 5 dni co jsem mel cerpadlo pustene nonstop, nezli jsem se dostal na 30 stupnu. To je take maximum co to cerpadlo dokaze, jelikoz i kdyz ma stupnici do 35 stupnu v teto teplote vypina. Jakmile uz se jednou bazen ohreje na tuto teplotu staci ho mit pustene cca 8h denne a teplotu si oravdu udrzi az do rijna. Super je vecerni rijnove koupani, kdy po odhrnuti solarni plachty z vody vystupuje para..Je pravda ze dokud jsem nekoupil Solarni plachtu, tak jsem mel vodu nekde kolem 24 a vic jsem ji neprohral, jelikoz pres noc dokazala klesnout i o 5 stupnu.. Kazdopadne jsem spokojen a to zcela. Puvodne jsem mel koupeny solarni ohrev ktery k tomu bazenu doporucujou ale po 14 dnech jsem zjistil ze funguje spise jak chladic a ne ohrev .. :o )) Tak zatim cau a koupani zdar...

Anonymous (host)

tepelné čerpdlo RBR-35Y 24/01/2007 13:28  
Zdravím všechny diskutující adík za dobré rady. Nikdo z Vás se ale nezmínil, zda uváděná hlučnost 58dB je únosná na zahradě nebo zda to ruší sousedy za plotem. Můžete mi prosím napsat Vaši zkušenost s tímto čerpadlem? Dík Tom

Anonymous (host)

Zkušenosti s tepelnym cerpadlem 17/03/2007 20:16  
Jsou tady uvadene casy provozu kolem 6 az 8 hodin denne. Zajimalo by me, jaky je nutny prumerny cas, pokud je bazen zastreseny a tepelne izolovany.
(coz zrejme popisovane bazeny nejsou).

NahoruStránka: 12345678...11

Návštěvnost

TOPlist

Odkazy

Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vybíráme

Vyhledávání

Kontakty

Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek

Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.