gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 1...4567891011
Téma: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ???
Pavel Dostál (Administrátor)
Administrátor
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Bazény, sauny Narozeniny: 01.01.1974
Re: dodatok 20/05/2007 16:41 Karma: 3
Co sa tyka tej tepelnoizolacnej bublinkovej folie, podla mna je vhodna iba na noc ale nie na den, ked svieti slnko. Twie bublinky totiz izoluju a teplo sa nedostane k vode. Takze pozor na dalsi reklamny trik.

Do jisté míry bych i souhlasil, co se týká solárního efektu, tak spíše než že bublinky mají funkci lupy (jak se říká) si myslím, že dochází k zahřátí plachty a předání tepla vodě pod plachtou. Osobně si myslím, že solární efekt je poměrně malý. "solární plachtu", lépe řečeno bublinkovou plachtu bych použil proti ochlazování již nahřátého bazénu a proti ofuku vody větrem, tzn. tak jak říkáte na noc. Otázka přes den je diskutabilní. Tam bych spíše použil nějakou tmavou plachtu.

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Zveřejňujeme soukromou a komerční inzerci.
Soukromý textový inzerát zde na fóru, cena 100 Kč za příspěvek na 1 měsíc.
Komerční textový inzerát zde na fóru s odkazem, cena 200,- Kč za příspěvek na 1 měsíc.
Slevy na více měsíců, nebo více inzerátů.
Příspěvek možno zadat do jakékoliv kategorie fóra.
Anonymous (host)

Re: dodatok 28/05/2007 13:06  
No v Mountfieldu to cerpalo porad jeste je za 19 990 K?. Tak jak tady ctu tak nnevim jestli mam do toho jit nebo ne. Mam zapusteny bazen laminat 18m3. Porate pls. Myslim, ze tam sou pekni ******.

Anonymous (host)

Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 02/06/2007 13:31  
Prosím ty, kteří mají toto tepelné čerpadlo, aby se vyjádřili k hlučnosti. Uvažuji o pořízení tepelného čerpadla, ale mám obavy, aby zvláště v noci nerušilo sousedy.

Anonymous (host)

Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 12/06/2007 12:48  
Prosím ty, kteří mají toto tepelné čerpadlo, aby se vyjádřili k hlučnosti. Uvažuji o pořízení tepelného čerpadla, ale mám obavy, aby zvláště v noci nerušilo sousedy.
Ser na sousedy ja mam za souseda pekneho č*u*r*á*k*a. Hlucnosot mi nevadi. ALe mam obavy z vykonu tohoto pofidor cerpadla. Pac kdyz do toho musi jet filtracka + jednotka - hmmm

Anonymous (host)

Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 28/07/2007 19:02  
Čerpadlo je super. Mám bazén 20 m3, čerpadlo běží na noční proud a teplota vody neklesne pod 30 st.C. Super.

Anonymous (host)

Re: Tepelné čerpadlo za 19900Kč ??? 28/08/2007 16:41  
Koupil jsem si tento vynález od Mountfielda a rád bych se zeptal, jak dostat na výstupu co nejteplejší vodu. Píšete tady, že jste schopni z toho dostat až 30C, já se dostal maximálně na 26C. Tuším, že by se to dalo nějak seřídit na obtokových ventilech, ale nejsem si jist, zda to dělám správně. Filtraci mám na 9m3. Díky za radu.

NahoruStránka: 1...4567891011

Návštěvnost

TOPlist

Odkazy

Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vybíráme

Vyhledávání

Kontakty

Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek

Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.